Header_bus.jpg

R. Bierman Kunststofvloeren is al 28 jaar actief in deze branche en is sinds mei 2011 een eenmanszaak, die is gevestigd in Heerde.
Als ZZP-er ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van een kunststoffen afwerking op vloeren en wanden, voor particulieren en bedrijven. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Deze kunststoffen afwerking is naadloos en strak afgewerkt naar uw wens, maat en kleur. Denk hierbij aan de functionaliteit en aan de decoratieve aspect van de vloer en/of wand.

Hiervoor is voorafgaand, wanneer u mij als klant benaderd, een gesprek en een bezoek gewenst om samen met u een juiste keuze te kunnen maken. Elke locatie van een vloer is anders en heeft deze daardoor zijn eigen technische eisen. Bijvoorbeeld; een betonnen ondervloer in de garage, zandcement dekvloer met vloerverwarming in een woonkamer, een betegelde vloer in de keuken, wc of douche met of zonder scheuren, een wand in een stal of etc.

De kunststofvloeren zijn geschikt bijvoorbeeld voor;

  • Woningen, cementgebonden vloeren maar ook op houten vloeren.
  • Sanitaire locatie’s, ook voor mobiele wc/douch units.
  • Non food industrie; kantoren, dokterspraktijken, showrooms, winkels etc.
  • Food industrie (HACCP) ; slagerijen, horeca, bakkerijen etc.
  • Agrarische sector; voergangen, melkstallen, koe/varken/paardenstallen, veetrailers, cannels, dierenartspraktijken etc.
  • Scholen, sportcomplexen.
  • ………en nog veel meer mogelijkheden.

Afhankelijk naar de wens en keuze van de klant, wordt er een systeem aangeboden die garant staat voor een lange levensduur. Het maken van kwaliteit en het leveren van service staat bij mij ook hoog.

Verder ben ik ook gediplomeerd betonreparateur en heb door mijn jarenlange ervaring de juiste kennis hierin, aan balkonnen of aan galerijen.

Neem contact op

Voor het aanvragen van een prijsopgave of voor vragen over onze diensten neemt u contact met ons op.

Tel 0578 - 69 7435
Mail rbierman@upcmail.nl